Monday, May 14, 2007

selamat hari ibu

AYAH DAN IBU, AYAH DAN IBU...........ITULAH PERMULAAN KAMI,
DAPAT MELIHAT BULAN DAN MATAHARI;


SELAMAT HARI IBU mama, tidak pernah sehari berlalu tanpa amar mengingati mama, papa, apin dan ata.

ucapan ini mungkin dah lewat sehari sebab dari hari jumaat lepas amar demam sampai tak boleh bangun, semalam baru ok sikit. Semalam jugak amar ada buat yong tau fu sebab anak2 angkat nak datang. Depa mai siap bawak bunga dan kek coklat besar gedabak lagi utk amar sempena hari ibu. Ermmm....sejuk hati dapat anak2 angkat yg baik mcm dorang tu.

Walaupun amar jauh di mata, tapi doa amar akan sentiasa ada utk mama dan papa. Semoga mama dan papa dikurniakan kesihatan yg baik, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Doakanlah kesejahteraan dan kejayaan anak mama ini. InsyaAllah nanti amar akan dapat cium tangan mama dan papa lagi.

15 comments:

Mama Sarah said...

1. Selamat hari ibu.

2. Happy belated Shafiyyah. Anak dara mu sangat gorgeous!

Mama Sarah said...

happy belated "birthday" (<-- tertinggal pulak!)

ninuk said...

wa ha ha ... kita semua dah jadi ibu rupanya. i thot baru semalam kita pergi tuition kat rumah papa awak di batu burok. tup tup ... dah naik pangkat kita semua :)

Kaklong said...

salam,

selamat hari ibu

selamat hari jadi utk shafiyyah. bertambah manis anak dara tu :D

kingbinjai said...

selamat hari ibu , hari guru dan hari jururawat sedunia

anita kema said...

mamasarah,
hepi mother's day utk awak juga.

mbak nuk,
batu buruk? ooo... dah lama sgt tu mbak nuk. nanti tau2 dah ada menantu pulak mbk nuk....hehehe

kak long,
tenkiu syikin. selamat hari ibu utk awak juga. kalau ada org kasik kita treatment urut ngan sauna kat spa mana2 best jugak ek..

king,
selamat hari ibu utk queen. Ada kasik dia card dan bawak candle light dinner tak?

Sastri said...

happy mother's day buat ibu Anita... setuju dgn mama sarah, you have a gorgeous daughter... mesti ramai jejaka yg akan heart-broken di masa akan datang... :D

Sastri said...

alamak... lupa lak nak masukkan... happy mother's day to u too... :D

Akta said...

T_T

mariyam said...

Hi Nits... great to read that u ppl are enjoying the summertime. Really wish to be there. Rinduu banget esp the carboots. Met Imran n family yesterday kat Bangi. terkezut tgk dia dah poton rambut- muka ada NUURR gitu..hhehehe. No longer a rock kapak-er. Well, all the best for your study- say HI to Mark. Jgn lupa ke Derby- biggest carboot kat UK!

najihah said...

semoga ibu kami yg seorang ini pun dikurniakan kesihatan yg baik, diberi keberkatan umur n dimurahkan rezeki :) [tambah satu lagi- diberi ilham yg best2 untuk menyiapkan Phd nya *wink*]

P.S nnt kami sure rindu sama ibu n Darnall bila pulang ke Malaysia. huk huk.

cikdinz said...

selamat hari ibu to anita. semoga menjadi obu yg baik and good luck for your study.....

ontahsapo said...

amiinnnn.....

Kaklong said...

salam,

dah p urut kat mana2 ka?

marlinda said...

Assalmualaikum....

hai nita...marlinda ni...baru jumpa yer blog ni, diintroduce oleh cik quena kelmarin...baru sempat baca 2,3 article tp saya dah realised, ada bakat menulis awak ni ek...