Sunday, November 25, 2007

RUMAH ITU...

saya: ooooo... balik kampung.. ooooo balik kampung.. ooooo balik kampung.. hati girang!!!!



kamu: shhhhhuihhh... jgn nyanyi boleh ke? suara kamu sumbang, lgpun saya tak suka balik rumah.



saya: errr.. kenapa? rumah kamu berhantu ke?



kamu: memang.. rumah saya berhantu dan berdarah!



saya: lorrr.. ngerinya!



kamu: tp, yg ngeri bukan rumah itu tp saya! sebab saya misteri dan jiwa saya kacau.


saya: kamu ada pernah lihat cerita I know what you did last summer?



kamu: saya allergic kepada televisyen. saya kan misteri dan saya suka bergelap.



saya: kamu tau org jahat dlm cerita tu membunuh pakai apa?



kamu: apa?




saya: PAKAI CANGKUK! ye, betul... pakai cangkuk. Saya pun ada beli satu cangkuk mcm tu. saje je beritahu kamu incase kamu tak tau.

6 comments:

cikdinz said...

nak cangkuk sapa ni...

Sastri said...

hmmm... cangkuk baju? :p

mc ta said...

cangkuk apa daaa...

bAiTi said...

huhuhu.. k.anita..

nak cangkuk apa ni?? huhuhu.. gerun la.. hehehe.. :P

cikdinz said...

I know what u did last raya tengok tak...
kambing misteri tu...heheheee..

anita kema said...

cikdinz,
hehehe.. takde cangkuk sapa2 lah.. ni kesah urban legend sajer :D

sas,
cangkuk kain saya adalah yg dah tak berapa sampai.. sudah banyak lemak tebal!

mc ta,
kadang2 apa aku tulis sgt impromptu isunya. kadang2 takde isu punn.. hehehe

baiti,
jgn lah gerun. saya ni baik2 saja orgnya. hahhahaahaha