Monday, June 05, 2006

aku ke carboot lagi....utk kesekian kali!

hari nih pegi lagi carboot, siap bangun awal nih..masak segala agar senang balik nanti kebulur...
sampai aje dah excited bila nampak carboot extra large hari ni. turn aje keta, terus laju tak pandang keliling dah menuju ke tempat jualan...redah lalang tinggi anak kuda..semangat!
pastu apalagi...terus ajer memborong takde ingat, pandang sini beli, pandang situ berkenan..parah!
dah banyak sangat barang, sampai tak leh nak bergerak dek berat, calling la hubby menyelamatkan keadaan..terus aje ajak balik katanya...ye..katanya...sebab bila tangan dah kosong boleh lagi tengok lagi seround! ini dah lebih dari kegilaan quicksilver...aiyooo...ariel peterpan gak yg hansem banget (kaitan..!?)

Balik aje, makan, lepas makan tengok2 dan belek2 hasil tuaian...lepas tu terus try dress yg baru dibeli, pastu tido sampai 2 jam sambil buat aksi ala2 manja tak jadik. puas hati.....
esok kena bangun pagi...mula balik routine...aahhh...terus tertekan katanya...! monday blues datang lagi.....

(p/s-akak dah kena lantik jadik ajk hari keluarga pulak dah...agaknya pasal tak dtg meeting, terus kena hukum...takde dah nak tanya ke apa ke...asalkan boleh aje..takpe..takpe..akak ni penyabar orgnya. bukan la jadi hal kena lantik tu, tapi ni dah kali kedua asal sedap hati anak itik belakang rumah depa....oohh..pasrah! malas nak layan, cium barney adik yg busuk tu lagi best.)

1 comment:

Raiedzall said...

waaa.. best laa blog nih, mesti terer org yang membuatnyer... he..he..