Sunday, December 16, 2007

dan PINDAH dan RANDAH...


suka lagu ni jugak.



Its just a point to ponder..




Have any of you ever make a vital decision, which your life depended on it but end up regretting?



Have you ever think that what you'd done is the best for you but soon realized it might not be the best path to choose?



Have you ever wish you can turn back time so that you can handle things differently?



Have you ever?



nota: If only I can shout and yell it to the world...
nota2: keja pindah randah ni memenatkan... dan packing memacking boleh buat pinggang anda rasa sakit, sungguh. Harap kamu kasihan.
nota3: dan lebih memeritkan bila hati juga penat dan lelah. Harap kamu mengerti.

10 comments:

Anonymous said...

i agree with the 3rd point.
How i wish i could turn back time and be able to handle things different ways.. life sometimes sucks big time.
OMG how i wish..

Ella x-kenanga

cikdinz said...

nak pindah blog ke atau pindah umah nih... kenapa rumah yg ada skang ni...

~ yus ~ said...

kak nita pindah rumah ker? tak jadi warga balfour raod lagi ker?

Semoga apa yang dirancang berjalan seperti yang dikehendaki.

kuna said...

awak...
mau pindah mana sik??? apin dah sampai ke? dia datang bersama baju yang dikirim atau tidak....
kalau tidak...alamatnya auntie asma la yang pakai baju tu kat ganu.
janganlah sensitip awak....layan je la PMS kita yang kdg kdg bercampur ngan hangin.kdg2 aku sendri pun tak tau nak handle PMS+hangin aku yang tak kira waktu n ketika..hehhee.

anita kema said...

ella (x-kenangarian?),
oo.. it mesmerized me sometime how I managed to get in touch with long lost friend thru this humble blog of mine. Itu lah kan, sometimes we regret of some decision that we've made along the way in our life. Allah knows best.

cikdinz,
pindah rumah cikdinz. huhuhuhuhu.. penat la. nmpk mcm tak byk sgt brg tp bila kemas mcm tak habis2. kitaorg nak jadi org 'bandar' la lepas ni. hehehehehe...

yus,
gitu la nampaknya. tak jd warga balfour lg lepas ni. insyaAllah pindah lepas raya haji nnt.
p/s: kim salam ngan din.

kuna bespren ku in the world,
kita ni dah tua la gamaknya. sensitif semacam jer. PMS tu PMS laa... yg time tak PMS tp horrible adorable jugak cemana gayanya? baju yg awak kirim tu aku dah dpt. tenkiu.. tenkiu.. awak tau aku comel sgt sbb tu awak kasik yg pink kaler kan... kan.. kan...

Bkk dok attic 10 wilko said...

sian kak nita kena packing memacking..huhu..saya bersimpati dan memahami..xpe2, nanti kmi warga wilko tolong akak pindah2 barang..yay..dah cuti time 2..woohoo..=)

min said...

suke jugak lagu Michael Buble - Home tuh... mengingatkan diri kepada nak balik mesia... dah lama kite tak balik mesia... kan kan?? :D

Power Ranger said...

Min ade blog upenye..oo..patot la selalu kunci bilik x bagi org masok..tulih blog rupe2nye..keh3

Sastri said...

yep... i have... but i learned to stop the thought from bugging me... most of the time i shut it out completely... always remembered what daddy used to tell me : what is done can't be undone... as long as u've done ur best, that's enough... :D

memang seksa bila berpindah... sas pun tak sanggup nak pindah randah dah... nak tunggu beli rumah sendiri baru pindah... tak sanggup wooo... penat...

cikdinz said...

mana gambar umah baru ni.
nak gak tengok kondisi nya...hehehee...