Tuesday, November 21, 2006

KENA MARAH...FOR GOOD.

abg: yang...dah siap ke belum?

dinder: ...............(buat dek)

abg: buat apa lagi tu tak siap2?

dinder: tgh nak siap la ni.

abg: buat menda lama sgt? dah nak ptg dah ni...!

dinder: mana ada petang..tadi org tepon mama.

abg: nak pegi school ke tak ni?

dinder: pegi..pegi...(sambil cepat2 masuk bilik air)

abg: dah skrg ni tiap2 hari balik lambat, 3 tahun musti siap tau..abg nak balik.

dinder: ye la org pun nak balik jugak..org tgh berusaha la ni.


Ye, hari ni aku lambat sket pegi sekolah...siap kena marah dengan warden asrama.....garang betul warden asrama itu sekarang.

5 comments:

kingbinjai said...

jelir je lidah kat dia wekkk

Mama Sarah said...

wujud lagi warden asrama walaupun dah tak sekolah lagi ya. isykh 3x... warden kita dulu pun tak garang gitu.

p/s: lepas i scrub rumah i nanti i jemput makan.

email me. nisakzin@yahoo.co.uk. kalau tak de aral - next weekend camane?

blackpurple said...

Dulu masa kat hostel sogok roti canai kat warden, lepas tu dapat la masuk kawasan hostel balik kalau dah lepas 12 malam...hehehe...

Sastri said...

kelakar lak... keskeskes... mcm little girl kena reprimanded by org tua... LOL

Syikin said...

salam,

hehe..garang sungguh itu warden ye..

ingatkan lum siap masak lagi, tp bila kata dah petang makin konpius..oh rupanya nak p sekol..

eh, kat sana, fakulti disebut sekolah ya?